We hebben techniekles gehad van Moniek, Lobke, Merel, Rens , Jonne en juf Annette.  We hebben autootjes laten rijden door ballonnen op te blazen. We hebben met blokjes van twister dingen gemaakt, spelletjes gedaan, we moesten een Slakschilpadmonster maken van Lego. We vonden het heel leuk en hopen dat we vaker zulke lessen krijgen.


Voor overige foto's klik hier.Afgelopen donderdag hebben de kinderen acrogym gedaan. Dit is niet alleen een bijzondere samenwerkingsvorm waarbij de kinderen elkaar moeten vertrouwen, het levert ook mooie foto's op. 


Voor overige foto's klik hier.Beam it up

Op 13 november hadden de groepen 5 en 6 een workshop ‘green screen’. Samen met de hele klas hebben zij scènes bedacht en getekend. Vervolgens mochten zij samen met 3 personen van Beam it up het verhaal uitbeelden voor het groene scherm. Naderhand werden de tekeningen toegevoegd aan het filmpje. De kinderen vonden het super leuk en leerzaam!


Voor meer foto's klik hier. 


Groep 6 op bezoek bij kasteel Heeswijk

We zijn woensdag 8 November met groep 6 naar kasteel Heeswijk geweest.

We kwamen er aan en we verdeelde de groep in twee groepen.

We kregen een rondleiding door het kasteel. we kwamen in heel veel verschillende kamers. In elke kamer mochten we een schat uitkiezen. We hebben een plafond van borden gezien. Deze was heel zeldzaam. Want deze was de enige in Nederland. We hebben een klok van echt goud gezien. En een aantal kinderen mochten een ridder helm op. We hebben een super mooie dag gehad.

 

Groetjes Noortje, Lara en Sieb.Voor alle foto's klik hier