CITO
Ik raad je aan om één van de volgende vakken te oefenen:
- spelling
- begrijpend lezen
- woordenschat
- rekenen
Klik op: CITO oefenen (klik links op groep 5 en kies het vak dat jij wilt oefenen)


Lezen
Lezen is ontzettend belangrijk! Dit heb je voor ieder vak nodig. Zoals jullie weten neem ik een paar keer per jaar de AVI toets af. Zo weet ik op welk niveau jij leest. Om deze toets te oefenen kun je terecht op onderstaande sites. Je kunt enkel nog kiezen uit de oude AVI niveaus. Hieronder staat de vertaling naar de nieuwe niveaus.
Avi 1: start, M3
Avi 2: M3, E3
Avi 3: E3
Avi 4: M4
Avi 5: E4
Avi 6: M5
Avi 7: E5
Avi 8: M6, E6
Avi 9: E6, M7, E7, Plus

- AVI lezen 1
- AVI lezen 2


Spelling
Op deze site kun je woorden per categorie oefenen. Als je bijv. weet dat je moeite hebt met -ch woorden of je wilt de categorieën voor het komende dictee extra oefenen, dan kan dat! Klik je groep aan en kies de categorie die je wilt oefenen.


Begrijpend lezen
In de klas zijn we het begrijpend lezen al veel aan het oefenen. Als je hier ook thuis aan wilt werken dan kan dat op de volgende site: informatieve leesteksten.  


Tafels
De tafeltjes oefenen: tafels oefenen of op online klas 


Rekenen
Op rekenweb heb je enorm veel verschillende rekenspelletjes!! Klik op 'spelletjes', ga naar 'groep 5' en kies!


Klokkijken
Voor uitleg over de klok kun je terecht op deze site: uitleg klok.
Om de klok te oefenen kun je op de volgende site terecht: Junior Einstein.


Ambrasoft
Je kunt hier op allerlei vlakken oefenen: taal, rekenen, spelling, tafeltjes, etc.
Je hebt van je leerkracht een code gekregen om in te loggen bij Ambrasoft. Als je deze code niet hebt of je bent hem kwijt, geef het even door aan de leerkracht dan kan deze zorgen voor een nieuwe. Om in te loggen bij Ambrasoft klik hier.  Gynzy kids
Je hebt een code ontvangen om in te loggen bij Gynzy kids. Heb je deze nog niet ontvangen of werkt hij niet? Vraag hier even naar bij de leerkracht. Bij Gynzy kids kun je verschillende vakken oefenen, maar ook kun je er leuke, leerzame spelletjes spelen. Om in te loggen, klik hier.