Mmmmm.... Op bezoek in de snackbar!!Jong geleerd is oud gedaan....
We hebben een korfballes gehad!


alle foto's staan hier. 

Lentewandeling Voskuilenheuvel!!


Voor overige foto's klik hier.
 


Op 4 april hebben we een speurtocht gelopen door tuincentrum 'de Zwaan'. We moesten goed kijken wat we daar allemaal konden kopen, zodat we ook een tuincentrum in de klas kunnen gaan maken. Daar zijn we nu druk mee bezig. 


Voor alle foto's klik hier. Op vrijdag 30 maart mochten we op de speelplaats paaseieren zoeken. We moesten wel meer dan 100 eitjes vinden. Die hadden we zo gevonden en eerlijk verdeeld in de klas. 

Voor alle foto's klik hierVrijdag 9 maart hebben we de boerderij van de ouders van Tess bezocht. Tractor rijden, melk proeven, in een 'echte' tractor zitten, koetjes en kalfjes kijken en nog veel meer. Het was een super leuke ochtend! Zie foto's. 


Voor overige foto's klik hier. 

Wij hebben gezellige sintspelletjes gedaan.....
 


Op donderdag 26 oktober zijn wij met de hele klas naar de Specht geweest. Daar gingen we met onze gidsen Harry en René een herfsttocht maken. We moesten over bruggen lopen, water pompen en in een boomhut klimmen. Onderweg kwamen we prachtige herfstbladeren en paddenstoelen tegen. Én zelfs een kikker, maar die was toch een beetje eng. Het was een super leuke herfsttocht. 


Voor foto's klik hier